Rugby Club the Smugglers
Rugby Club the Smugglers

Piratelogo.pngVolg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

InterVisors InterNet

ivin-logo-trans-140x57.pngInterVisors InterNet is bedrijf met een lange rugbyhistorie. De eigenaren en broers, Luke en Daniel Roberts, hebben op jonge leeftijd rugby met de paplepel ingegoten gekregen, toen ze rond 1980 van Ierland naar Nederland verhuisden. Inmiddels speelt Luke nog steeds rugby en wel bij The Smugglers.

InterVisors InterNet is een full service internetbedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten zijn: Webdesign, internet applicaties, automatisering, webhosting en domeinregistratie, internet toegang en online backup oplossingen. Wij bedienen in binnen- en buitenland een grote en leuke groep zakelijk klanten. Het contact met onze klanten ligt op persoonlijk niveau. Het niveau dat ook bij Rugbyclub The Smugglers heerst. Bij deze club heerst een uitstekende sfeer, die sportieve prestaties en respect tussen alle leden uitstraalt. Wellicht komt dit door de diversiteit onder de leden: Van Dakdekker tot bankier en van timmerman tot student. Wij herkennen in deze diversiteit de diversiteit onder onze opdrachtgevers en het plezier hoe wij met ze samenwerken.

Met plezier hebben wij de website voor Rugbyclub The Smugglers gemaakt. Sinds het siezoen 2013-2014 zijn we ook trots shirtsponsor, samen met Café de Halve maan en Hutten verhuur. We verbinden dan ook graag  onze naam InterVisors InterNet met de uitstekende naamsreputatie van Rugbyclub The Smugglers.
Meer informatie over InterVisors InterNet >>

Rugbyclub The Smugglers Velserbroek  |  T 023 5382512  |  bestuur@thesmugglers.nl
IBAN: NL28RABO0145834395 t.n.v. Rugbyclub The Smugglers
Webdesign, Techniek en Hosting: ivin