Rugbyclub The Smugglers

Rugby Club The Smugglers

Club commissies

Lidmaatschap van The Smugglers betekent meer dan doordeweeks trainen, biertjes doen en zondag in de wei spelen. Zonder inzet van de leden is dat allemaal niet mogelijk. De bar moet bijvoorbeeld bezet worden, het clubhuis schoongemaakt en de lijnen getrokken (en nog veel meer). Om de kar bij dit soort zaken te trekken bestaan er commissies binnen onze club.

Gezien vele handen licht werk maken zijn in dit boekwerk alle taken uitgestippeld, zodat een ieder weet wat er gebeuren moet om zijn steentje bij te dragen. De meeste taken zijn verdeeld over commissies, die als semi-zelfstandig groepje Smugglers, de taken uitvoeren en periodiek terug rapporteren aan de commissaris intern.

Sommige taken en commissies zijn bedoeld voor de dagelijkse dingen waardoor de club blijft draaien. Sommige zijn meer gericht op de toekomst, om ervoor te zorgen dat de club groeit en een bestaansrecht blijft houden. We weten zeker dat een ieder zich nuttig zal kunnen maken in een commissie die voor hem (of haar) het beste geschikt is.

Download het Smugglers handboek, waarin alles over deze commissies is vastgelegd.

 

Shirtsponsors

Sponsors

Wil jij hier met je bedrijf ook bijstaan? Klik dan hier voor meer info.