Rugbyclub The Smugglers

Rugby Club The Smugglers

logo_square_500x500.jpg
Autodemontage Rutte

Autodemontage M.J. Rutte B.V. is het grootste autodemontagebedrijf in de omgeving Kennemerland. Het autodemontagebedrijf is gevestigd in Velserbroek naast het Sportpark Hofgeest, het adres van de Smugglers. Autodemontage Rutte is een van de grotere sloperijen in de omgeving van Haarlem, Beverwijk en Amsterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle merken auto’s vanaf 7 jaar en biedt hiervan diverse tweedehands onderdelen aan van alle merken auto’s.

Verkopen van uw auto

Voor het verkopen van uw auto bent u bij Autodemontage Rutte aan het juiste adres. Het bedrijf verwerkt jaarlijks een grote hoeveelheid auto’s ten behoeve van recycling. Dit gebeurd aan de hand van de wettelijke normen die door Autorecycling Nederland (ARN) zijn opgesteld. Zo weet u dat uw auto duurzaam wordt verwerkt.

Divers aanbod tweedehands auto-onderdelen

Autodemontage Rutte heeft een divers aanbod tweedehands auto-onderdelen Alle onderdelen in het magazijn kunnen ingezien worden in de online voorraad. Staat uw onderdeel hier niet bij? Dan is er een grote kans dat deze aanwezig is op een van de ruim 800 demontage voertuigen. Heeft u een specifieke vraag over of een onderdeel dan kunt u altijd het aanvraagformulier invullen of tijdens openingstijden telefonisch contact opnemen.

Een groot aanbod tweedehands en nieuwe banden

Voor banden kunt u bij Autodemontage Rutte altijd zonder afspraak terecht. Alle gangbare bandenmaten zijn altijd nieuw op voorraad en er is een ruim aanbod goede tweedehands banden afkomstig van demontage voertuigen. Ook voor winterbanden, all-season banden en velgen kunt u bij Autodemontage Rutte terecht.

6 dagen per week geopend.

Autodemontage Rutte is 6 dagen per week geopend. Maandag tot er met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. Buiten openingstijden kunt u uw vragen altijd stellen via onderstaande links.

Voor vragen betreft onderdelen klikt u hier

Voor vragen betreft het verkopen van uw auto klikt u hier.

Shirtsponsors

Sponsors

Wil jij hier met je bedrijf ook bijstaan? Klik dan hier voor meer info.