Rugbyclub The Smugglers

Rugby Club The Smugglers

JBR Bouwmanagement

JBRbouwmangement.jpgJBR Bouwmanagement is nauw verbonden met Rugbyclub the Smugglers. Eigenaar Jean van den Broek beoefent deze sport al sinds 1989 met veel plezier bij deze grandioze vereniging.

De instelling die in de rugbysport de basis vormt voor succes, vind je bij JBR Bouwmanagement terug in de aanpak van projecten. Samenwerken, teamgeest, inventief te werk gaan, schouders eronder, gaten dichtlopen voor anderen, nooit opgeven, maar ook het vieren van een behaald resultaat als de klus is geklaard.

JBR begeleid en adviseert de bouw van A tot Z. Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in de functie van werkvoorbereider tot bedrijfsleider bij de grotere aannemers, is vanaf de oprichting op 1 januari 2006, naast projecten in uitvoering als projectleider, ook ruime ervaring opgedaan als directievoerder, projectmanager sociale en commerci?le vastgoedontwikkeling en mediator. Door de opgedane ervaring kan op alle fronten snel worden geschakeld en kunnen relaties worden gelegd naar voorafgaande - of vervolgtrajecten.

Ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onder andere omgevingsvergunning, warmte-koude opslag, passief bouwen en ketenintegratie vallen binnen het takenpakket van JBR Bouwmanagement en worden op de voet gevolgd. Hiermee is JBR Bouwmanagement up-to-date en breed inzetbaar in zowel het ontwikkel-, planvoorbereiding- en uitvoeringstraject van voornamelijk de grotere projecten.

Shirtsponsors

Sponsors

Wil jij hier met je bedrijf ook bijstaan? Klik dan hier voor meer info.