Rugbyclub The Smugglers

Rugby Club The Smugglers

Stormschade 1990

In 1990 werden we op een donderdag verrast door een storm. Het clubhuis bleek daar niet tegen bestand. In tijd van een half uurtje werd het gebouw voorzien van een natuurlijk panorama dak. Aan de voorkant was niet veel te zien, buiten dat het dak er af was. De ravage was aan de achterkant des te groter.

Ravage na storm 1.JPG

Doordat het dak verdwenen was had ook het interieur "enigszins te lijden"  onder de buitenlucht. De zolder was als opslagruimte in gebruik en in de loop der jaren behoorlijk verzadigd geraakt met allerhande rommel. Alles werdt op een hoop gegooid met het idee om het later nadat er een nieuw dak geplaatst was weer uit te zoeken. Later heeft de vuilcontainer het druk mee gehad.

Interieur na de storm.JPG

 Hieronder het clubhuis met " panoramadak ".  Zoals te zien lijkt vanaf de voorkant wel mee te vallen.

Ravage na storm 5.JPG

De dagen na de zwarte donderdag is er door de leden, vrienden, familie en andere vage kennissen hard gewerkt om het dak weer waterdicht te krijgen. Uiteindelijk heeft dit restauratie project het tot de sloop van het oude clubhuis volgehouden. Het is de jaren na de reparatie tot aan de sloop het beste en stevigste deel van het clubhuis geweest.

Ravage na storm 4.JPG

Op de foto is rechts Ron Juffermans te herkennen.

 

 

 

Shirtsponsors

Sponsors

Wil jij hier met je bedrijf ook bijstaan? Klik dan hier voor meer info.