Rugbyclub The Smugglers

Rugby Club The Smugglers

i-sec-logo.png

Bijdragen aan een veiligere wereld en werken in een internationale omgeving die 24 uur per dag en zeven dagen per week in beweging is. Dat typeert werken als luchthavenbeveiliger op Schiphol.

I-SEC is een internationale beveiligingsorganisatie waar in Nederland meer dan 1.500 mensen met veel plezier werken en iedere dag actief bijdragen aan een veiligere maatschappij. Belangrijk werk waar we trots op zijn.

Onze medewerkers leveren hieraan een betrouwbare bijdrage en nemen hun verantwoordelijkheid. Zij weten waarvoor zij staan, zijn gastvrij en flexibel en hebben oog en oor voor hun omgeving. Dit zien wij ook bij rugbyclub The Smugglers:

Betrokken         
I-SEC is betrokken bij haar medewerkers. The Smugglers zijn betrokken bij hun leden en hun omgeving. Of het nou gaat om het geven van clinics op scholen of het organiseren van toernooitjes, zij dragen altijd hun steentje bij.

Doelgericht       
Weten waar je voor staat. Of dit nou de veiligheid is van de luchthaven Schiphol of het maximale presteren met je team. Samen gaan we vooruit en halen we resultaten die we alleen niet hadden kunnen bereiken.

Gastvrij               
I-SEC staat voor een gastvrije dienstverlening. Bij The Smugglers vinden wij gastvrij terug in de club. Iedereen is welkom en wordt op een warme manier ontvangen.

Vertrouwen    
Of het nu gaat om het werken in teamverband of het beoefenen van een teamsport, in beide situaties heb je onderling vertrouwen nodig om de dag weer tot een succes te maken. Weten waar jij en de teamgenoten voor staan maakt dat je uit elke dag weer het maximale kan halen.

 

 

Shirtsponsors

Sponsors

Wil jij hier met je bedrijf ook bijstaan? Klik dan hier voor meer info.