Rugbyclub The Smugglers

Rugby Club The Smugglers

Lid worden van Rugby Club The Smugglers

Leuk dat je deze pagina bekijkt! Daarme heb je de eerste stap richting een leuke sport en vereniging gezet. Kort samengevat is rugby een leuke sportieve teamsport waar je sterk en fit van wordt. Rugbyclub The Smugglers staat erom bekend nieuwe leden snel een warm en welkom gevoel te geven. Verder tref je bij ons een leuke diversiteit aan wat de leden en spelers betreft. Student, loodgieters, ondernemers en ingenieurs staan samen klaar om elkaar te steunen in ons team. Ben jij een teamplayer? Dan zien wij jou maar al te graag lid worden! 

Hoe word je bij ons lid?

Als je geïnteresseerd bent om lid te worden dan ben je op de senioren traingsavonden (dinsdag of vrijdag vanaf 19:45) of op wedstrijddagen waarop we thuis spelen (zie de agenda) van harte welkom. Spreek de eerste de beste rugbyspeler aan, leg uit dat je interesse hebt in de rugbysport, en je wordt daarna ontvangen door bijvoorbeeld een bestuurslid, trainer, coach of de teamcaptain.

Als je de sport wilt proberen kun je eerst een aantal trainingen meedoen. Je hebt daar een joggingbroek, sterk shirt en voetbal schoenen voor nodig. In de zomer heb je voldoende aan een kortebroek en sterk T-shirt.

Na een aantal trainingen zullen we je vragen of je lid wil worden van The Smugglers, met als doel in het seniorenteam te spelen. We zullen je dan verzoeken ons online inschrijfformulier in te vullen en de contributie over te maken op onze rekening.

Rugby leer je door veel te trainen en rugby te kijken

Je leert tijdens de trainingen de basisstof, zodat je een redelijk idee hebt wat je zult verwachten tijdens de wedstrijd. Ook moedigen we je aan om tijdens deze leerfase zoveel mogelijk wedstrijden te kijken. Je kunt dat doen door onze uit- en thuis wedstrijden bij te wonen. Vraag dan gerust aan toeschouwers wat er allemaal gebeurt op het veld als je het niet begrijpt. Ook youtube is een prima bron voor duizenden uren rugby. Op de IRB (International Rugby Board) website vind je overigens heel veel rugby informatie, bijvoorbeeld Rugby Ready waar je heel veel kunt leren over vaardigheden zoals tackelen. De spelregels vind je hier. Informatie over Rugby Nederland (Nederlandse Rugby Bond) vind je hier.

Natuurlijk is het spannend om je eerste wedstrijd te spelen. Allemaal mannen die jou in het vizier hebben zodra je met de bal op het veld staat. Geen zorgen! We zullen je goed opleiden en niet meteen in het diepe gooien!

Klaar om lid te worden?

Vul dan ons online inschrijfformulier in!

 

Shirtsponsors

Sponsors

Wil jij hier met je bedrijf ook bijstaan? Klik dan hier voor meer info.