Rugbyclub The Smugglers

Rugby Club The Smugglers

IVIN - InterVisors InterNet

ivin-logo-trans-140x57.pngIVIN (InterVisors InterNet) is bedrijf met een lange rugbyhistorie. De eigenaren en broers, Luke en Daniel Roberts, hebben op jonge leeftijd rugby met de paplepel ingegoten gekregen, toen ze rond 1980 van Ierland naar Nederland verhuisden. Luke speelt zo nu en nog een potje rugby mee, als veteraan bij The Smugglers, of pakt het fluitje op om de wedstrijd te leiden.

IVIN is een full service internetbedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten zijn: Webdesign, web apps, mobile apps, systeembeheer, hosting en cloud. Wij bedienen in binnen- en buitenland een leuke groep klanten. Het contact met onze klanten ligt op persoonlijk niveau. Net als dat ook bij Rugby Club The Smugglers het geval is. Bij deze club heerst een uitstekende sfeer, die sportieve prestaties en respect tussen alle leden uitstraalt. Wellicht komt dit door de diversiteit onder de leden: Van Dakdekker tot bankier en van timmerman tot student. Wij herkennen hierin de diversiteit onder onze opdrachtgevers en het plezier waarmee we met ze samenwerken.

Met plezier hebben wij de website voor Rugby Club The Smugglers gemaakt. Sinds het seizoen 2013-2014 zijn we ook trots shirtsponsor. We verbinden dan ook graag onze naam met Rugby Club The Smugglers.

Interesse gekregen, of zit je met een vraagstuk waar je niet uitkomt?

Bel ons dan op 0255 540020 of bezoek onze website www.ivin.nl

Shirtsponsors

Sponsors

Wil jij hier met je bedrijf ook bijstaan? Klik dan hier voor meer info.