Rugbyclub The Smugglers

Rugby Club The Smugglers

Wedstrijd en evenementen agenda

Hieronder tref je een overzicht van de komende Smugglers evenementen en wedstrijden.

Let op:

Deze agenda pagina wordt handmatig bijgehouden. Uiteraard doen wij ons best de pagina zo up-to-date mogelijk te houden, inclusief de juiste kick-off-tijden.

Let op:
Het is mogelijk dat wedstrijden door de Rugby Bond worden verschoven naar een andere datum terwijl dat hier nog niet zichtbaar is. Houd daarom ook de competitiepagina van de Rugby Bond in de gaten. je ziet dan ook meteen hoe we ervoor staan in de competitie.

Deze agenda op jouw iPhone of Android toestel, zodat je niets mist?

Je kunt deze agenda eenvoudig op een iPhone of Android toestel in je agenda plaatsen, zodat je rugby-agenda altijd up to date is. Er zijn twee methodes:

1. Als je een Google/Gmail account hebt klik je op de +GoogleAgenda knop onderaan de agenda. Deze agenda staat dan meteen in je Google agenda. Vervolgens nog even syncen met je iPhone of Android toestel (je weet natuurlijk al lang hoe dat moet).

2. Je kunt ook direct een iCal link van deze agenda op je iPhone of Android toestel instellen. Ook dan blijft je agenda op je toestel up to date. Hier vind je de iCal URL die je daarvoor nodig hebt.

Shirtsponsors

Sponsors

Wil jij hier met je bedrijf ook bijstaan? Klik dan hier voor meer info.