Rugbyclub The Smugglers

Rugby Club The Smugglers

Jeugdrugby bij Rugby Club The Smugglers

Rugby is een stoere sport waar iedereen een plek heeft in het team! Ben jij groot en sterk of juist snel en wendbaar? Bij rugby hebben alle type spelers een eigen rol! Respect voor jezelf, elkaar en je tegenstander staat centraal en je leert een sport die enorm snel groeit in Nederland.

Plezier en veiligheid staat voorop!

Rugby is al te spelen vanaf 6 jaar; in kindvriendelijke vorm want veiligheid staat voorop! Zo is sport super leuk voor elke leeftijd en gaat het om zo veel mogelijk plezier uit de sport te halen. Rugby is daarnaast voor jongens EN meisjes die het leuk vinden om actief bezig te zijn.

Meedoen, om te kijken of je het leuk vindt?

We zien je dan graag op dinsdagavond. De club opent om 18:15 en de training begint om 18:30. Je hoeft alleen sportkleding mee te nemen, schoenen met noppen zijn niet verplicht maar wel handig. Het is fijn als je van te voren even contact met ons opneemt, zodat we je meteen een warm welkom kunnen geven!

Inschrijven

Schrijf je in door je naam en leeftijd te sturen naar jeugd@thesmugglers.nl.

 

Poster-Kids-A5-20170920-v2-no-date-front.jpg

Lokatie

De trainingen zullen worden gehouden op het terrein van Rugbyclub The Smugglers in de Velserbroek. Dit terrein is makkelijk met de auto, fiets en openbaarvervoer te bereiken, vanuit Haarlem, Santpoort, Driehuis, IJmuiden, Velsen-Zuid, maar ook voor mensen uit Velsen-Noord, Beverwijk en Heemskerk ligt de club dichterbij dan de meeste mensen zullen verwachten. Voor de fietsers is er uiteraard de Pont tussen Velsen-Noord en Velsen-Zuid. Eenmaal overgestoken is het nog 10 minuten fietsen. Zie hier meer info over onze lokatie

Shirtsponsors

Sponsors

Wil jij hier met je bedrijf ook bijstaan? Klik dan hier voor meer info.