Rugby Club the Smugglers
Rugby Club the Smugglers

Piratelogo.pngVolg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

Wedstrijd en evenementen agenda

Hieronder tref je een overzicht van de komende Smugglers evenementen en wedstrijden.

Let op:

Deze agenda pagina wordt handmatig bijgehouden. Uiteraard doen wij ons best de pagina zo up-to-date mogelijk te houden, inclusief de juiste kick-off-tijden (deze tijden zijn in het algemeen betrouwbaarder dan de tijden vermeld op de competitiepagina van de NRB). Het is dus wel mogelijk dat wedstrijden door de NRB worden verschoven naar een andere datum terwijl dat hier nog niet zichtbaar is. Houd daarom ook de competitie pagina van de NRB in de gaten.

Deze agenda op jouw iphone of android toestel?

Je kunt deze agenda eenvoudig op een iPhone of Android toestel installeren, zodat je rugby agenda altijd up to date is. Er zijn twee methodes:

1. Als je een Google/Gmail account hebt klik je op de Google knop onderaan de agenda. Deze agenda stat dan meteen in je Googl agenda. Vervolgens nog even syncen met je iPhone of Android toestel (je weet natuurlijk al lang hoe dat moet).

2. Je kunt ook direct een iCal link van deze agenda op je iPhone of Android toestel instelln. Ook dan blijft je agenda op je toestel up to date. De iCal URL:
http://www.google.com/calendar/ical/thesmugglers.nl_vetb7g0arnuuo87ikquirinsu4%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Rugbyclub The Smugglers Velserbroek  |  T 023 5382512  |  bestuur@thesmugglers.nl
IBAN: NL28RABO0145834395 t.n.v. Rugbyclub The Smugglers
Webdesign, Techniek en Hosting: ivin