Rugbyclub The Smugglers

Rugby Club The Smugglers

Sponsors

De afgelopen jaren maken wij als rugbyclub een prachtige groei mee en hebben we een sterke groep jonge en fitte spelers aangetrokken, die zich als een hechte en gedreven groep in de club heeft geworteld. Samen met de (wat) oudere spelers vormen zij het in het Smugglers rugby team een ideale mix van conditie, gedrevenheid en ervaring. Het Smugglers team speelt tijdens het seizoen wekelijks mee in de regeliere competitie van de Nederlandse Rugby Bond. Buiten het seizoen doet het team mee aan diverse toernooien en treden we op als gast voor buitenslandse rugbyteams. Bij de wedstrijden staan er altijd supporters langs de kant. Vaak oud rugbiers, maar steeds vaker mensen die uit nieuwsgierigheid de stap maken om langs het veld te komen staan en te kijken wat er allemaal gebeurt op het veld.     

Buiten de competitie om worden er diverse activiteiten gehouden om de club aantrekkelijk te maken en te houden voor de leden. Denk o.a. aan de jaarlijkse rugbytrip, vriendentoernooi, kwalleballen op de Santpoortse Feestweek en zelfs een jaarlijks voetbal evenement tegen onze vrienden van autosloperij Rutte.

Naast contribuities zorgen onze sponsors voor een belangrijke bron van inkomsten. Dankzij onze sponsoren is het mogelijk onze leden meer te bieden. De inkomsten worden bijvoorbeeld besteed aan trainingsmaterialen, wedstrijdballen en onderhoud aan clubhuis en kleedkamers.

Steeds meer sponsors in onze omgeving voelen zich betrokken bij onze rugbyclub o.a. door naamsvermelding op onze spelershirts, tassen, borden langs ons veld en nu ook met een vermelding op onze vernieuwde website.   

Voel je je ook betrokken bij The Smugglers en wil je de naam van jouw organisatie koppelen aan een club die zich onderscheidt met een sporrtief, stoer en sterk imago? Neem dan contact op met het bestuur. Wij leggen je dan graag de mogelijkheden voor.

Shirtsponsors

Sponsors

Wil jij hier met je bedrijf ook bijstaan? Klik dan hier voor meer info.