Rugby Club the Smugglers
Rugby Club the Smugglers

Piratelogo.pngVolg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

Proef Rugby - Introductieclinic Rugby

Ben jij geintreseerd in rugby en kun jij je vinden in deze faire sportieve teamsport, waarbij respect voor de scheidsrechter, je tegenstander en je teamgenoten centraal staat? Denk dan eens aan rugby bij The Smugglers, een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit prima samen gaan.

Groot, klein, dik, dun, snel of sterk, iedereen kan een mooie rol spelen. Laat je dus aangenaam verrassen en schrijf je hier in voor onze introductieclinic rugby.

In twee maanden tijd leer je alle ingrediënten van het rugbyspel beheersen en werken we bovendien aan je conditie. Je leert rugby spelen met andere onervaren Proef Rugbyers. Er doen ook ervaren rugbyers mee, maar hun taak is enkel er samen met de trainers voor te zorgen dat jij zo snel mogelijk de basis van het rugbyen onder knie hebt.

Zomer 2021 gaan we weer van start met Proefrugby

De start van de volgende proefrugby reeks is op 24 augustus 2021 en dus kun je jezelf per direct inschrijven. Twee maanden lang leer je een nieuwe sport en maak je gegarandeerd nieuwe vrienden. Na de twee maanden kun je verder gaan of stoppen. Je zit nergens aan vast. 

Nu ook voor jeugd!

Op dezelfde datums starten we ook met proefrugby voor de jeugd, deze trainingen zijn enkel op dinsdag en starten om 17:45. Voor meer informatie kijk je hier.

15 euro all in

Met dit bedrag schrijven we je tijdens de duur van de trainingen in bij Rugby Nederland (RN). Je bent hiermee extra verzekerd tegen ongelukken (al gaan we die natuurlijk vermijden).

Lokatie

De trainingen zullen worden gehouden op het terrein van Rugbyclub The Smugglers in de Velserbroek. Dit terrein is makkelijk met de auto, fiets en openbaarvervoer te bereiken, vanuit Haarlem, Santpoort, Driehuis, IJmuiden, Velsen-Zuid, maar ook voor mensen uit Velsen-Noord, Beverwijk en Heemskerk ligt de club dichterbij dan de meeste mensen zullen verwachten. Buslijnen 3 (IJmuiden en Haarlem) en 73 (Beverwijk Heemskerk) stoppen bij ons in de buurt. Voor de fietsers is er uiteraard de Pont tussen Velsen-Noord en Velsen-Zuid. Eenmaal overgestoken is het nog 10 minuten fietsen. Zie hier meer info over onze lokatie

Poster-ProefRugby-Facebook-cover-better.png

 

 

Rugbyclub The Smugglers Velserbroek  |  T 023 5382512  |  bestuur@thesmugglers.nl
IBAN: NL28RABO0145834395 t.n.v. Rugbyclub The Smugglers
Webdesign, Techniek en Hosting: ivin