CLUB INFO

Welkom op de website van Rugbyclub The Smugglers. Op deze site vind je alle informatie over onze rugbyvereniging. 

zaterdag 3 mei: Rugbywedstrijd tegen Overton RFC

Om 18:00u kicken we off tegen de mannen van Overton RFC. Dit wordt de laatste wedstrijd voor we definitief de zomer ingaan. Uiteraard is het geen competitie-wedstrijd, maar dat betekent niet dat we niet ons best moeten doen. We hopen deze laatste wedstrijd van dit seizoen zo veel mogelijk spelers en supporters te zien, zodat we er met z'n allen een hele gezellige middag van kunnen maken! 

zaterdag 24 mei: Seizoensafsluiting

Op deze dag breien we met een ontspannen sfeer een einde aan het seizoen 2013-2014. We zullen kwalleballen en uiteraarde Eamon Horan Kicking trofee doen.

13:45u Verzamelen
14:00u Aanvang (en indien nodig een biertje)
14:30u Kwalleballen
15:30u Eamon Horan Kicking Trofee
16:30+ Gezelligheid met Bier en BBQ

Smugglers 40 jaar!

Het moge duidelijk zijn dat dit een bijzonder jaar voor ons is. Op 11 november 2013 vierde onze vereniging haar 40e verjaardag. Ruud Boeree en Peter Bakker hebben het voortouw genomen in een belangrijk project voor onze vereniging: Namelijk het bij elkaar rapen en documenteren van de geschiedenis van de The Smugglers. De verhalen over onze geschiedenis in de beginjaren kennen vele varianten. Tijd om dit voor eens en altijd vast te leggen, zodat de jeugdige spelers van ons huidige team later, als ze grijs en oud zijn, nog steeds kunnen vertellen over de geschiedenis van deze prachtige club. Speciaal hiervoor is er de afdeling historie gemaakt op deze website, die door Peter, Ruud en Ad wordt gevuld.

Algemeen - wat vind je op deze site?

Voor actuele zaken kun je de wedstrijd en evenementen agenda raadplegen, de competitiepagina bekijken, foto's bekijken of ons clubblad downloaden.

Rubyclub The Smugglers is een groeiende vereniging! Als je geďnteresseerd bent om bij ons lid te worden kijk dan hier. Zowel ervaren als onervaren spelers zijn bij ons van harte welkom! Dankzij onze sponsors kunnen wij onze leden nog meer bieden.

Rugbyclub The Smugglers Velserbroek  |  T 023 5382512  |  bestuur@thesmugglers.nl
Rabobank Rekeningnummer 14.58.34.395 t.n.v. Rugbyclub The Smugglers
Webdesign, Techniek en Hosting: InterVisors InterNet 

Shirtsponsors

ivin-logo-trans-140x57.png

Cafe de Halve Maan

Hutten Verhuur

Sponsors

DAvanAssema.jpg

JBRbouwmangement.jpg

teijsse_en_vooren.jpg

IJmonds-Hypotheek-Huis.jpg

skipweb.png

Piratelogo.pngVolg ons op Twitter  Volg ons op Facebook